Foto: F64

Latvijas hokeja izlase pirmajā 2013.gada pasaules čempionāta spēlē salūza pēc otrajiem zaudētajiem vārtiem, pēc mača atzina Latvijas izlases uzbrucējs Jānis Sprukts.

Atgādinām, ka Latvijas izlase pirmajā spēlē ar rezultātu 0:6 kapitulēja Krievijas valstsvienībai. Otrie vārti tika zaudēti pēc tam, kad Latvija izturēja piecu minūšu mazākumu, kura laikā nācās spēlēt arī trijatā pret pieciem.

"Pēc otrajiem vārtiem mēs tā kā salūzām. Spēlējot trīs pret pieciem, mēs izturējām un neļāvām viņiem gūt vārtus, taču pēc tam krievi turpināja uzbrukt un lauza spēli," Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) mājaslapā citēts Sprukts. "Mums jāaizmirst šī spēle un jākoncentrējas nākamajam pretiniekam."

Tikmēr aizsargs Artūrs Kulda uzsvēra, ka Krievija ir laba komanda, un tieši tāpēc viņi ir pasaules čempioni. "Mums bija labs pirmais periods, bet mēs pieļāvām muļķīgas kļūdas un viņi guva vārtus. Bija grūti atspēlēties," skaidroja Kulda.

Turpmākajos mačos turnīrā Latvija svētdien spēkosies ar ASV, otrdien sacentīsies ar Austrijas izlasi, ceturtdien, 9.maijā, tiksies ar pagājušā gada pasaules vicečempioni Slovākiju, vēl pēc divām dienām to sagaidīs mačs ar Vāciju, bet pēdējās divas spēles 13. un 14.maijā būs ar Franciju un Somiju.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!