Foto: F64

Latvijas hokeja izlases uzbrucējam Rihardam Bukartam pēc sestdien aizvadītās spēles ar Somijas valstsvienību konstatēts deguna lūzums, sociālajā vietnē "Twitter" raksta hokeja žurnālists Ulvis Brože.

Bukarts svētdien aizvadītajā Latvijas izlases treniņā galvā vilcis ķiveri ar aizsargrežģi. Pēc sestdien notikušās spēles jaunākajam no brāļiem Bukartiem tika uzliktas sešas šuves, taču svētdien konstatēts deguna lūzums, raksta Brože.

26 gadus vecais hokejists cieta pašā spēles izskaņā, paliekot guļam uz ledus pēc Ates Ohtamā spēka paņēmiena. Šī epizode kļuva par vienu no apspriestākajām situācijām pēc spēles starp Latvijas un Somijas izlasēm.

Vairāki Latvijas valstsvienības pārstāvji norādīja, ka tie nepiekrīt tiesnešu lēmumam pāris minūtes iepriekš sodīt Mārtiņu Dzierkalu – pēc kā Somijas izlase panāca vadību 1:2 –, bet nepiešķirt pārkāpumu Ohtamā. Izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš pēc mača atklāja, ka tiesneši pēc spēles atzinuši savu kļūdu.

Latvijas izlasi pirmdien, pulksten 16.20 sagaida mačs ar Norvēģijas valstsvienību, kas svētdien izsēja trīs vārtu pārsvaru, bet pēcspēles metienos tomēr pieveica Lielbritānijas hokejistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!