Foto: AFP/Scanpix
Trešo uzvaru 2013.gada pasaules hokeja čempionātā piektdien izcīnīja Čehijas valstsvienība, kas ar rezultātu 4:2 (2:2, 0:0, 2:0) pieveica Slovēnijas izlasi.

Mača pirmie vārti tika gūti sestajā minūtē, kad mazākumā Čehijas valstsvienību vadībā izvirzīja Petrs Koukals, tomēr nepilnu minūti vēlāk, turpinot savu vairākuma izspēli, Slovēnijas spēlētājs Roberts Saboličs panāca izlīdzinājumu 1:1. Trešdaļas vidū Slovēnija prata izvirzīties vadībā, precīzi metot Rokam Tičaram, tomēr pēdējā perioda minūtē Jirži Hudlers vairākumā atjaunoja neizšķirtu uz tablo.

Otrā trešdaļa ritēja ar Čehijas pārsvaru, tomēr rezultāts nemainījās. Savukārt pēdējā periodā čehi guva divus vārtus, kas nodrošināja viņiem uzvaru. 46.minūtē vairākumā ar tālu metienu Čehiju vadībā izvirzīja Zbineks Mihaleks, bet desmit minūtes vēlāk Jirži Novotnijs atkal vairākumā guva savas komandas ceturtos vārtus.


Stokholmas apakšgrupas kopvērtējumā līderpozīcijā ar 11 punktiem četrās spēlēs ir Šveice, Kanāda ar desmit punktiem ir otrajā vietā, bet Zviedrija ar deviņiem punktiem piecās spēlēs ir trešā. Čehija pēc šīs uzvaras ar astoņiem punktiem ir ceturtajā vietā, bet Norvēģijai ir seši punkti četrās spēlēs. Sestajā vietā ar trim punktiem trīs spēlēs ir Baltkrievija, Dānijai ir trīs punkti četrās spēlēs, bet Slovēnija tikusi pie viena punkta, un ieņem pēdējo, astoto vietu.

$d_id=85; include '/www/htdocs/sport/includes/projects/hockey2013/hockeystar2013/fe.php' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!