Latvijas izlases hokejistam Kristapam Zīlem sestdien aizvadītajā pasaules čempionāta spēlē varēja nejauši sanākt ripu nogādāt savos vārtos, bet aizsargam izpalīdzēja sliktā ledus kvalitāte, Latvijas Hokeja federācijas (LHF) partnera "Bite" veidotā intervijā stāsta hokejists.

Latvijas hokeja izlase sestdien ar rezultātu 1:2 piekāpās Somijas valstsvienībai. Latvieši vārtus ielaida otrā perioda vidusdaļā un trešās trešdaļas izskaņā. Zīle piekrīt citiem komandas biedriem, ka tiesnešu lēmumi nebija konsekventi pret abām komandām, bet arī atcerējās īpatnēju situāciju pirmajā periodā, kas varēja noslēgties ar vārtu zaudējumu. Zīlem neveiksmīgi uzņemot piespēli aizturētā soda laikā, ripa gandrīz ieslīdēja tukšos Latvijas izlases vārtos.

"Man šķiet, ka Rūdolfs [Balcers] man deva piespēli. Ripa nāca kājās, gribēju to paņemt ar slidu. Tā ripa mežonīgi atlēca no slidas. Pats negaidīju kaut ko tādu. Sākumā tā vispār gāja iekšā vārtos. Tāpēc, ka bija perioda beigas, un ledus bija sūdīgs, ripa pa grubuļiem izslīdēja ārā. Labi, ka tā," nosaka Zīle.

Latvijas hokeja izlasei svētdien ir brīvdiena, bet pirmdien valstsvienību sagaida spēli ar Norvēģijas hokejistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!