Foto: Sputnik/Scanpix

Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc izcīnītās bronzas medaļas pasaules čempionātā var justies droši par savu amatu, izteicies Krievijas Hokeja federācijas viceprezidents Romāns Rotenbergs.

Jau vēstīts, ka Krievijas izlase svētdien pasaules čempionātu noslēdza ar izcīnītām bronzas medaļām, ar rezultātu 5:3 pārspējot Somijas valstsvienību. Krievijas izlases mērķis pasaules čempionātā bija zelta medaļas.

"Jautājumi par Znaroka atbilstību amatam Krievijas Hokeja federācijā nav. Mums visiem ir skaidrs, pie kā ir jāstrādā," skaidroja Rotenbergs. "Ja mēs pret Kanādu visus trīs periodus būtu nospēlējuši kā pirmos divus, tad mēs finālā spēlētu pret Zviedriju."

"Šis zaudējums mūsu treneru štābu padarīs tikai spēcīgāku," uzskata viceprezidents. "Mēs esam uz pareizā ceļa. Kopumā aizvadīta sezona mums bija veiksmīga. Tagad analizēsim mūsu kļūdas un gatavosimies olimpiskajām spēlēm."

Krievijas izlase Znaroka vadībā vienmēr izcīnījusi godalgas pasaules čempionātos. 2014. gadā krievi izcīnīja zelta medaļas, 2015. gadā tika pie sudraba, bet pērn ieguva bronzu. Savukārt Somija aizvadīto trīs gadu laikā divreiz izcīnījusi sudraba medaļas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!