Foto: Reuters/Scanpix
Krievijas hokeja izlase Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadībā svētdien kļuva par pasaules čempioni, visa turnīra laikā ne reizi nezaudējot un visas spēles uzvarot pamatlaikā.

Tādējādi Znaroka vadītie hokejisti atkārtoja 2012.gada panākumu, kad Krievija, uzvarot arī visas spēles pamatlaikā, kļuva par pasaules čempioni.

Portāls "Delfi" piedāvā atskatīties uz visiem desmit Krievijas izlases soļiem ceļā uz hokeja virsotni.

Krievijas hokejisti iesāk spēcīgi

Foto: AFP/Scanpix
Pārliecinošu uzvaru pasaules čempionāta ieskaņā piektdien Minskā izcīnīja viena no galvenajām favorītēm Krievijas valstsvienība, kas ar 5:0 (3:0, 1:0, 1:0) pieveica pērnā gada vicečempioni Šveici.
Lasīt vairāk

Uzvaru aizēno uzbrucēja Šipačova rīcība

Foto: AFP/Scanpix
Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Krievijas hokeja izlase svētdien Minskā pasaules čempionātā izcīnīja otro uzvaru divās spēlēs, taču maču aizēnoja krievu hokejista Vadima Šipačova rupjība.

Lasīt vairāk

Iespaidīgs revanšs spēlē pret ASV

Foto: Reuters/Scanpix
Vēl vienu pārliecinošu uzvaru pasaules hokeja čempionāta Minskā pirmdien izcīnīja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Krievijas hokeja valstsvienība, kas ar 6:1 sagrāva ASV izlasi.
Lasīt vairāk

Kazahstāna nav šķērslis

Foto: AFP/Scanpix
2014.gada pasaules hokeja čempionāta spēlē Krievijas izlase ar rezultātu 7:2 (1:0, 3:0, 3:2) B apakšgrupā sagrāva Kazahstānas valstsvienību, turpinot sacensības bez zaudējumiem.
Lasīt vairāk

Latvija liek Krievijai pirmo reizi atspēlēties

Foto: RIA Novosti/Scanpix
Latvijas hokeja izlase
savā ceturtajā pasaules čempionāta spēlē Minskā sestdien nespēja "uzlauzt" Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītās Krievijas valstsvienības aizsardzību, piedzīvojot pārliecinošu zaudējumu ar 1:4 (1:3, 0:1, 0;0).
Lasīt vairāk

Vācieši nespēj gūt vārtus

Foto: Reuters/Scanpix
Krievijas hokeja izlase svētdien pasaules čempionātu Minskā turpināja ar sesto uzvaru sešās spēlēs, taču savainojuma dēļ, visticamāk, pazaudēja vienu no saviem līderiem un komandas kapteini Aleksandru Ovečkinu.
Lasīt vairāk

Krievijas 'ātrvilciens' neapstājas

Foto: Reuters/Scanpix
Septīto uzvaru septiņās pasaules hokeja čempionāta spēlēs otrdien izcīnīja Krievijas izlase, kas B grupas pēdējā spēlē ar rezultātu 2:1 (0:0, 2:0, 0:1) pārspēja turnīra mājiniekus baltkrievus.
Lasīt vairāk

Krievija aptur pārsteigumu autorus

Foto: Reuters/Scanpix
Pasaules hokeja čempionātā astoto uzvaru astoņās spēlēs ceturtdien izcīnīja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Krievijas valstsvienība, kas pēc panākuma ceturtdaļfinālā iekļuva pusfinālā.
Lasīt vairāk

Skandalozais pusfināls

Foto: Reuters/Scanpix
Krievijas hokeja izlase sestdien izcīnīja savu devīto uzvaru šāgada pasaules čempionātā, pusfinālā ar 3:1 (2:1, 1:0, 0:0) pārliecinoši pieveicot Zviedriju, un cīnīsies par zelta medaļām.
Lasīt vairāk

Znaroks un Vītoliņš aizved Krieviju līdz pasaules čempionu titulam

Foto: Reuters/Scanpix
Par 2014.gada pasaules hokeja čempioniem svētdien Minskā kļuva Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Krievijas izlase, kas finālā aizraujošā cīņā ar 5:2 (1:1, 2:1, 2:0) pārspēja Somiju.
Lasīt vairāk
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!