Foto: F64
Pasaules hokeja čempionāta vienā no pusfināliem sagaida aizraujošs duelis starp Krievijas un Kanādas valstsvienībām, bet Oļegs Znaroks nav iebiedēts no Nacionālās hokeja līgas (NHL) zvaigznēm.

Jau vēstīts, ka Krievijas izlase ceturtdaļfinālā ar rezultātu 3:0 pārspēja Čehiju, savukārt Kanāda ar rezultātu 2:1 pieveica Vāciju.

"Tagad gatavosimies spēlei pret Kanādu. Es nedomāju par to, ka man ne reizi nav izdevies apspēlēt Kanādu. Es neesmu 18 gadus vecs puika, lai baidītos no viņiem," Krievijas medijos citēts Krievijas izlases galvenais treneris Znaroks, kurš pakritizēja Parīzes ledus kvalitāti. "Ķelnē par to sūdzējāmies, bet Parīzē tā bija vienkārši drausmīga. Hallē bija ļoti karsti."

Savukārt Kanādas izlases uzbrucējs Mets Dušēns uzsvēra, ka viņa komanda pusfinālā nebaidās no Krievijas un gatavojas parādīt labāko sniegumu. "Pret Krieviju esmu spēlējis vairākas reizes. Ja mums nebūs labas pārejas no aizsardzības uzbrukumā, klāsies ļoti smagi. Aizsardzībā jāspēlē uzmanīgi, nedrīkst pelnīt noraidījumus un dot sāncenšiem iespējas," teica Dušēns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!