Foto: Sputnik/Scanpix/LETA
Krievijas hokeja izlasei pasaules čempionāta ceturtdaļfināla spēle pret Čehiju būs jāaizvada Parīzē, un pārbrauciens no Ķelnes uz Francijas galvaspilsētu spēlētājiem var atņemt daudz spēka, uzskata galvenais treneris Oļegs Znaroks.

Jau vēstīts, ka Latvijas izlases dramatiskais zaudējums Vācijai par pēdējo vietu ceturtdaļfinālā par sliktu nāca Krievijai, kurai tagad no "iesildītās" Ķelnes arēnas nāksies pārcelties uz Parīzi. Ķelnes grupas uzvarētāja ASV nemaina savu lokāciju, bet, tā kā Vācija paliek spēlēt savās mājās, tad uz Parīzi nākas pārcelties grupas otrās vietas ieguvējai Krievijai un Zviedrijai, kas palika trešā. Savukārt no Parīzes uz Ķelni pārcelsies grupas uzvarētāja Kanāda un ceturtās vietas ieguvēja Somija. Tikmēr trešās vietas ieguvējai Čehijai nenāksies nekur braukt un viņi Parīzē tiksies ar Krieviju.

"Skaidrs, ka tas var atņemt ne mazums spēka. Pārbraucieni – tā vienmēr ir sarežģīta lieta. Kopumā mums viss ir kārtībā," Krievijas medijiem sacīja Znaroks.

Jau vēstīts, ka Krievijas izlase spēlē par pirmo vietu Ķelnes apakšgrupā piekāpās ASV valstsvienībai ar rezultātu 3:5. "Mums jau no spēles sākuma bija nevajadzīgi noraidījumi. Būtu mazāk noraidījumu, spēlētāji fiziski justos labāk un netiktu pieļautas tādas kļūdas," uzskata Znaroks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!