Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc mača ar Kanādu, kurā viņa vadītā komanda šāgada pasaules čempionāta finālā ar 1:6 piekāpās Kanādai, atzina, ka daudz spēku un emociju paņēmusi pusfināla spēle pret ASV, un tā pietrūcis turnīra izšķirošākajam mačam.

"Pēc sestdienas spēles mums pietrūka emociju un spēka," žurnālistiem pavēstīja Znaroks. "Esam vīlušies, ka nespējām uzvarēt, taču mums jebkurā gadījumā ir medaļas, ar ko lepojamies."

"Mums bija iespējas pirmajiem gūt vārtus - Mozjakinam bija momenti, Ovečkins ar Malkinu izgāja divi pret vienu. Ja mēs būtu pirmie iemetuši divas ripas, spēle būtu citāda," Znaroku citē "Sport Ekspress".

"Mums pirms pasaules čempionāta bija laba treniņnometne, kurā katru dienu veidojām komandu," par savu veiksmes formulu pēc mača pastāstīja Kanādas izlases treneris Tods Maklelans. "Domāju, Krievijas komanda mums iedeva vēl papildus motivāciju, iesildīšanās laikā mums nopētot, un tieši to mūsu komandai vajadzēja."

"Šī nebija uzvara ar 3:2, šī bija sagrāve ar 6:1, un tas sniedz gandarījumu," piebilst treneris.

Kā zināms, čempionāta pusfinālā Krievijas izlase ar 4:0 pārspēja ASV, kurai grupu turnīrā bija zaudējusi, savukārt Kanāda pieveica Čehiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!