Foto: AFP/Scanpix

Zviedrijas izlase sagaida smagu maču ar vareni spēlējošo Krievijas izlasi šāgada pasaules čempionāta pusfinālā, ziņo ārzemju mediji.

"Mūs gaida ļoti aizraujoša spēle," aģentūrai "Itar-TASS" izteicies Zviedrijas izlases treneris Pērs Mortss. "Daudzi Krievijas izlasi uzskata par favorītiem, taču atgādināšu, ka nesen Eirotūres laikā mēs krievus Stokholmā uzvarējām. Varam to izdarīt vēlreiz, izredzes mums ir labas. Taču, lai uzvarētu, mums ir jānospēlē labāk nekā pret Baltkrieviju, īpaši aizsardzībā."

Zviedrijas izlases vārtsargs Anderss Nīlsons piebilda, ka Zviedrijas izlase uz iekļūšanu pasaules čempionāta finālā var cerēt tikai tādā gadījumā, ja katrs no spēlētājiem mačā ar Krieviju parādīs savu labāko sniegumu.

"Visiem ir skaidrs, ka tieši Krievija ir šīs spēles favorīte, un tik nopietna pretinieka mums šai turnīrā vēl nav bijis," saka Nīlsons. "Krievijas izlase nav zaudējusi nevienā spēlē un viņiem sastāvā ir vairākas NHL zvaigznes - vārtsargs Bobrovskis, uzbrucēji Malkins un Ovečkins. Lai varētu cerēt uz panākumu šai spēlē, katram no mums ir jāatdod visi 100% un nedrīkstam ne soli atkāpties no sava spēles plāna."

Kā zināms, pasaules meistarsacīkšu pusfinālā sestdien, 24.maijā, sacentīsies Čehija ar Somiju un Krievija ar Zviedriju, kura pērn kļuva par pasaules čempioni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!