Foto: AP/Scanpix/LETA

Trīs Latvijas hokeja uzbrucēji pirmdien piedalījās savu Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu pārbaudes spēlēs, taču tajās ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Floridas "Panthers" ar Rodrigo Ābolu sastāvā ar rezultātu 3:6 piekāpās Nešvilas "Predators" hokejistiem. Ābols šajā mačā laukumā pavadīja 14:43 minūtes, no kurām 3:36 nospēlēja vairākumā, bet 2:24 minūtes – mazākumā. Viņš izdarīja divus metienus pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, uzvarēja 47 % iemetienu un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu.

Savukārt Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres" ar rezultātu 5:4 pārspēja Pitsburgas "Penguins" ar Teodoru Bļugeru sastāvā.

Girgensons šajā mačā izdarīja vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1. Savukārt Bļugers izdarīja vienu metienu pa vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu. Statistika par spēles laiku šajā mačā netika apkopota.

Aizsargs Kristofers Bindulis neiekļuva Vašingtonas "Capitals" pieteikumā mačā pret Čikāgas "Blackhawks" (4:3), tāpat arī Vankūveras "Canucks" nepieteica spēlei pret Kalgari "Flames" (3:4) vārtsargu Artūru Šilovu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!