Foto: LETA

Latvijas uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" komanda sestdien panāca izlīdzinājumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) Kaldera kausa izcīņas otrās kārtas sērijā, kamēr vārtsargs Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūsas "Crunch" vēlreiz uzvarēja Toronto "Marlies".

Rietumu konferences pusfināla otrajā cīņā "Barracuda" savā laukumā ar 5:1 (2:0, 2:1, 1:0) pārspēja Sandjego "Gulls" vienībai, sērijā līdz četrām uzvarām panākot neizšķirtu 1-1.

Jevpalovs šajā mačā ar rezultativitāti neizcēlās, bet viņš atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

Septiņās izslēgšanas turnīra cīņās Jevpalovs pie rezultativitātes punktiem joprojām nav ticis.

Austrumu konferences pusfinālā pie otrās uzvaras tikusi vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Sirakjūsas "Crunch", kas savu skatītāju priekšā rezultatīvā mačā ar 8:5 (4:1, 2:2, 2:2) apspēlēja Toronto "Marlies", sērijā panākot 2-0.

"Crunch" vārtus šajā mačā sargāja Maiks Makena, kurš atvairīja vien 14 no 19 pretinieku mestajām ripām un tika atzīts par spēles otro zvaigzni. Gudļevskis izslēgšanas turnīrā laukumā vēl nav izgājis, arī šoreiz paliekot uz rezervistu soliņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!