Latvijas hokeja leģendas Artūra Irbes prioritāšu augšgalā šobrīd ir ģimene, nevis darba iespējas Nacionālajā hokeja līgā (NHL), viņš pastāstīja intervijā raidījumam "Hattrick ar Puči".

"Piedāvājumi ik pa brīdim izlec," teica Irbe, kurš NHL bijis ne tikai kā spēlētājs, bet arī kā vārtsargu treneris.

Tomēr šobrīd būtu jābūt ļoti spēcīgiem argumentiem, lai gribētos doties darbā pāri okeānam. "Lielākos panākumus jau esmu sasniedzis. Varbūt, ka varētu vēl kaut ko pierādīt, bet tas vairs nav vajadzīgs. Tas vairs nav dzenulis. Tur ir jābūt visam sabalansētam – mana ģimene, mani bērni, man ir praktiskās lietas. Man ir seši lopiņi mājās. Ja es braucu uz Ameriku, kas ar viņiem notiks? Protams, visu var saorganizēt, bet man ir savas prioritātes."

Tomēr, pilnībā šādu iespēju Irbe neizslēdz, sakot, kad komandā jābūt pareizajiem cilvēkiem, ar kuriem "būs baigais prieks strādāt".

Plašāka saruna ar Latvijas leģendāro hokeja vārtsargu jau šovakar raidījumā "Hattrick ar Puči", kas skatāms "Best4SportTV", "Hattrick YouTube" kanālā un kanālā "360TV".

Raidījumā Armands Puče arī ieskatīsies starp rindām Latvijas sporta ziņu virsrakstiem, iztirzājot jaunākos Rīgas "Dinamo" vadītāja Jura Savicka izteikumus, un novērtējot svaigākos Latvijas sportistu sasniegumus, savukārt "Hattrick" ķermeņa eksperte, fizioterapeite Agneta Liepājniece kopā ar Artūru Irbi iztirzās, kā pareizi elpot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!