Hokeja klubs "Zemgale"/LLU trešdien asumiem un noraidījumiem bagātā "Optibet" hokeja līgas (OHL) spēlē viesos pieveica "Mogo"/LSPA vienību, ziņo "Mogo" preses dienests.

Viesi vadībā izvirzījās spēles 15. minūtē, izmantojot Jāņa Ozoliņa noraidījumu par bīstamu spēli ar augsti paceltu nūju. Roberts Jekimovs piespēlēja uz vārtu priekšu, kur precīzi meta Aleksandrs Novikovs.

Arī otro ripu tūlīt pēc pirmā pārtraukuma noorganizēja Jekimovs, pēc kura piespēles Rustamam Begovam atlika trāpīt tukšā vārtu stūrī. Perioda vidū, izmantojot skaitlisko vairākumu, "Mogo"/LSPA vienus vārtus atguva. Renāra Krastenberga pirmais mēģinājums nebija veiksmīgs, bet ar atkārtotu metienu ripa atrada ceļu vārtos.

Pirmajās trešdaļās sākušies asumi turpinājās arī trešajā periodā. Abpusējo noraidījumu nopelnīja Andrejs Lavrenovs un Novikovs, kurš bija uztriecies virsū "Mogo"/LSPA vārtsargam Artūram Šilovam. Spēlējot četri pret četri, jelgavnieki guva trešos vārtus. Ričards Bernhards saņēma ripu vārtu priekšā un pārspēja Šilovu.

Pēc mazliet vairāk nekā piecām minūtēm Šilovam spēle beidzās. Aleksandrs Visockis atkal uztriecās virsū vārtsargam, un Šilovs iespēra savam pretiniekam, saņemot 5+20 noraidījumu.

Atlikušajās minūtēs saplūcās arī Renārs Demiters un Kirils Tambijevs, saņemot vēl vienu abpusējo noraidījumu, bet rezultāts vairāk nemanījās un "Zemgale"/LLU izcīnīja uzvaru ar rezultātu 3:1.

Līderpozīcijas ar 27 punktiem 16 spēlēs saglabā "Olimp"/Venta 2002" vienība, bet viņiem ar 21 punktu tikpat mačos seko HK "Liepāja". Trešajā vietā ar 14 spēlēs sakrātiem 20 punktiem atrodas "Zemgale", bet par punktu mazāk 16 spēlēs sakrājuši "Mogo" hokejisti.

Piektajā pozīcijā atrodas "Prizma"/IHS, kura 19 spēlēs atzīmējusies ar 10 punktiem, seši punkti deviņās spēlēs ir hokeja skolas "Rīga" kontā, savukārt septīto vietu ieņem Daugavpils "Dinaburga", kuras rēķinā ir seši punkti 14 mačos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!