Foto: AFP/Scanpix

Latvijas aizsargs Oskars Bārtulis uz ilgāku laiku varētu būt „ieķēries” Amerikas hokeja līgas (AHL) komandā Adirondakas „Phantoms" un pagaidām viņa izsaukšana uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Filadelfijas „Flyers” nav sagaidāma, vēsta interneta mājaslapa „sbnation.com”.

Šajā sezonā smadzeņu satricinājuma seku sindromu dēļ vairs nespēlēs „Flyers” kapteinis Kriss Prongers, un komandas ļoti izjūtot viņa trūkumu, taču Kimo Timonens, Brajdons Koburns, Mets Karls, Andrejs Mešžarošs, Marks Andrē Burdons un Ēriks Gustafsons pagaidām ar saviem pienākumiem aizsardzībā tiek galā pietiekami labi. Kā vienīgais mīnus tiek uzsvērts, ka aizsargi nav pietiekami agresīvi cīņā savu vārtu priekšā un pietiekami nepalīdz vārtsargiem.

Tomēr portāla pārstāvji neuzskata, ka Bārtulis varētu atrisināt šīs problēmas „Flyers” vienībā un neparedz, ka tuvākajā laikā viņš no „Phantoms” varētu tik izsaukts uz „Flyers”. Tāpat fārmklubā, visticamāk, palikšot Bārtuļa konkurenti uz vietu Filadelfijas komandas sastāvā - Andrēass Lilja un Mets Volkers.

Šajā sezonā Bārtulis ilgāku laiku traumas dēļ nespēlēja, tāpēc AHL čempionātā viņš aizvadījis vien 29 spēles, kurās guvis vienus vārtus un izdarījis deviņas rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!