Šobrīd jūtos vislabāk kā nekad. Augstākais punkts, kurā es esamu bijis līdz šim – tā sarunā ar Armandu Puči saka Mārtiņš Dzierkals, kurš šajā sezonā Rīgas "Dinamo" rindās guva desmit vārtus uz atdeva 14 rezultatīvas piespēles, bet šobrīd cīnās par vietu Latvijas hokeja izlases sastāvā dalībai pasaules čempionātā Rīgā.

Lai arī viņš ir viens no tiem spēlētājiem, kuriem vieta valstsvienībā nebūt nav garantēta, Dzierkals vairs neskaita, cik konkurentu palikuši, kā darījis to iepriekš. Pats saka, ka spējis "sakārtot galvu" un uzticas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija redzējumam.

Šonedēļ "Hattrick ar Puči" ne tikai plaša intervija ar Mārtiņu Dzierkalu. Armands Puče ieskatīsies starp rindām skaļākajiem sporta ziņu virsrakstiem, komentējot gan Rīgas domes neparedzētos tēriņus hokeja čempionāta viesu aprūpei, gan Gundara Vētras apstiprināšanu Latvijas sieviešu basketbola izlases galvenā trenera amatā, kā arī valsts Nacionālo sporta bāžu apvienošanu.

Savukārt Hattrick ķermeņa eksperte, fizioterapeite Agneta Liepājniece izmēģinājusi dažādas palīgierīces stājas koriģēšanai.

Tieši un personīgi – "Hattrick ar Puči", pirmdienās 21:00 kanālā Best4SportTV un Hattrick Youtube kanālā, bet trešdienās, 22:25 kanālā 360TV

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!