Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Vakarnakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītas vien divas spēles, no kurām vienā Rūdolfs Balcers un viņa pārstāvētā Otavas "Senators" vienība ar 4:5 piekāpās Toronto "Maple Leafs".

Balcers uz ledus pavadīja 9:16 minūtes, kuru laikā liepājnieks veica vienu raidījumu pa pretinieku vārtiem, kā arī pats bloķēja divus metienus. Latvijas hokejists tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Viņa pārstāvētā Otavas vienība otrā perioda sākumā izvirzījās vadībā ar 2:1, tomēr tam sekoja trīs bezatbildes vārti no mājinieku "Maple Leafs" puses. Spēles trešajā periodā zviedrs Magnuss Pējervi, gūstot savus otros vārtus spēlē, pamanījās rezultātu izlīdzināt. Uzvaras vārtu gods gan pienācās Morganam Railijam, kurš panāca 5:4 Toronto labā desmit minūtes pirms spēles beigām.

Rūdolfam Balceram šī bija otrā spēle Otavas rindās pēc saņemtā atkārtotā izsaukuma no AHL (Amerikas hokeja līga) uz NHL. Deviņās NHL aizvadītajās spēlēs 21 gadu vecais hokejists ir izcēlies ar vieniem vārtiem, vienu rezultatīvu piespēli un neitrālu lietderības koeficientu.

Savukārt pašai komandai šis ir piektais zaudējums pēc kārtas. "Senators" ar 43 punktiem 53 spēlēs ieņem pēdējo vietu līgā, kamēr šīs spēles pretiniece "Maple Leafs" vienība ar 69 punktiem tikpat spēlēs ieņem otro vietu Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!