Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā naktī uz trešdienu piedzīvoja latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Floridas "Panthers".

"Panthers" izbraukumā ar 1:3 (0:0, 1:1, 0:2) piekāpās Arizonas "Coyotes", piedzīvojot jau trešo zaudējumu pēdējo četru maču laikā.

Latvietis šajā spēlē laukumā pavadīja tikai 9:31 minūtes, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu. Bez rezultativitātes punktiem viņš palicis jau piecās spēlēs pēc kārtas. Balceram šosezon desmit spēlēs trīs (2+1) punkti.

Otrajā periodā abas komandas apmainījās gūtiem vārtiem, bet 49. minūtē "Coyotes" komandu vadībā izvirzīja Niks Ričijs. "Panthers" tā arī nesēja atspēlēties, turklāt pamatlaika priekšpēdējās minūtes sākumā mājinieki raidīja ripu tukšos Floridas vārtos. Viesiem šajā mačā piederēja ievērojams pārsvars metienos - "Panthers" pa mājinieku vārtiem veica 42 metienus, kamēr mājinieki atbildēja ar 21 raidījumu.

"Panthers" ar 11 punktiem desmit mačos atkritusi uz Austrumu konferences desmito vietu. Komandai nākamā spēle paredzēta naktī uz piektdienu viesos pret Balcera bijušo klubu Sanhosē "Sharks".

Savukārt citā mačā jau piekto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Pitsburgas "Penguins", kas savā laukumā ar 5:6 (1:2, 4:1, 0:2, 0:1) pagarinājumā piekāpās Bostonas "Bruins". Pitsburga joprojām turpina spēlēt bez latviešu uzbrucēja Teodora Bļugera, kurš turpina atkopties pēc traumas, taču jau drīzumā varētu atgriezties laukumā.

Šajā cīņā "Penguins" no rokām izlaida 5:2 pārsvaru, un neizšķirtu "Bruins" panāca minūti un 17 sekundes līdz pamatlaika beigām, kad ar precīzu metienu atzīmējās Teilors Hols.

"Penguins" ar desmit punktiem desmit spēlēs atrodas vien Austrumu konferences 13. vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!