Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien Rūdolfs Balcers ar rezultativitāti neizcēlās, bet viņa pārstāvētā Sanhosē "Sharks" ar rezultātu 0:4 savā laukumā piekāpās Anaheimas "Ducks".

Balcers šajā mačā laukumā pavadīja 13:21 minūti, no kurām 3:38 nospēlēja vairākumā. Šajā laikā viņš izdarīja vienu metienu un pielietoja piecus spēka paņēmienus, bet viņa lietderības koeficients mača noslēgumā bija negatīvs -2.

"Sharks" hokejisti šajā mačā izdarīja 45 metienus pa vārtiem, taču tā arī "neatslēdza" pretinieku vārtus. Anaheimas vārtsargs Antonijs Stolarzs aizvadīja savas NHL karjeras trešo "sauso" spēli. Savukārt "Ducks" ar 19 metieniem guva četrus vārtus.

"Ducks" labā pirmajā periodā precīzi meta Makss Komtuā, bet divas reizes precīzs bija Aleksandrs Volkovs. Savukārt trešajā periodā Rikards Rakels panāca jau trīs vārtu pārsvaru Anaheimas komandai.

Kolumbusas "Blue Jackets" ar somu Jonasu Korpisalo vārtos pagarinājumā ar rezultātu 3:4 savā laukumā piekāpās Čikāgas "Blackhawks".

Elvis Merzļikins šajā mačā bija savas komandas rezervē, bet Korpisalo atvairīja 30 no 34 pretinieku metieniem.

Mača 15. minūtē Stefans Mato izvirzīja "Blue Jackets" vadībā, tomēr Dankens Kīts divas minūtes vēlāk vairākumā rezultātu izlīdzināja. Spēles turpinājumā Patriks Laine ar tālu metienu atguva vadību "Blue Jackets", precīzi metot 27. minūtē, taču trešajā periodā divu minūšu laikā Filips Kuraševs un Brets Konolijs deva vadību "Blackhawks" vienība. Tomēr Laine ar fantastisku solo gājienu rezultātu izlīdzināja, un šis vārtu guvums ļāva Kolumbusas komandai panākt pagarinājumu.

Tomēr pagarinājuma otrajā minūtē Brendons Hagels noslēdza "Blackhawks" uzbrukumu ar precīzu metienu vārtos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!