Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas hokejista Rūdolfa Balcera pārstāvētā Floridas "Panthers" trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē ar rezultātu 3:0 savā laukumā pārspēja Karolīnas "Hurricanes", bet Pitsburgas "Penguins" bez Teodora Bļugera izbraukumā ar 4:1 pieveica Vašingtonas "Capitals".

Balcers aizvadītajā mačā darbojās ceturtajā virknējumā kopā ar Ēriku Stālu un Aleksi Heponiemi. Latvietis nospēlēja 9:31 minūtes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem un pielietoja vienu spēka paņēmienu. Maču viņš noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Panthers" labā šajā mačā vārtus guva Niks Kazinss, Aleksandrs Barkovs un Sems Benets, bet vārtsargs Spensers Naits atvairīja visus 40 pretinieku metienus.

Savukārt "Penguins" uzvarētajā mačā joprojām spēlēja bez Teodora Bļugera, kura atgriešanās laukumā tuvojas.

Pitsburgas komanda trīs vārtus pret "Capitals" guva otrajā trešdaļā, kad precīzi bija Džeisons Zakers, Broks Makgins un Džefs Petrijs. 53. minūtē Markuss Johansons vienus vārtus atguva Vašintonai, bet Džeiks Gencels pielika punktu spēlei ar metienu tukšos vārtos.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Panthers" ar 17 punktiem 14 spēlēs ieņem sesto vietu, savukārt "Penguins" ar 12 punktiem 13 spēlēs ieņem 14. vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!