Foto: LETA

Latvijas hokeja uzbrucējs Rūdolfs Balcers trešdien Amerikas hokeja līgas (AHL) čempionātā izcēlās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, sekmējot Belevilas "Senators" uzvaru pār Binghemtonas "Devils" ar rezultātu 5:2.

Vispirms Balcers spēles septītajā minūtē ar rezultatīvu piespēli palīdzēja Kristianam Volaninam gūt vārtus, bet septiņas minūtes vēlāk viņš pats izdarīja precīzu metienu un panāca rezultātu 3:0. Arī nākamo vārtu guvumā iesaistījās latvietis, kurš vairākumā asistēja Nikam Polam.

Balcers šajā mačā izcēlās vēl ar trim metieniem pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu. Viņš šīs sezonas četrās spēlēs guvis četrus vārtus un izdarījis divas rezultatīvas piespēles.

Citā mačā Kristofers Bindulis un Hēršijas "Bears" ar rezultātu 3:2 pieveica Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", ko pārstāv Teodors Bļugers.

Bindulis aizvadīja savu sezonas pirmo spēli, un viņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem un maču noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. Savukārt Bļugers izdarīja piecus metienus pa vārtiem un ieguva neitrālu lietderības koeficientu.

Maču aizvadīja arī Ņikita Jevpalovs un viņa Lavalas "Rockets" komanda, kas ar 5:2 pieveica Hārtfordas "Wolf Pack". Latvijas hokejists izdarīja trīs metienus pa vārtiem un ieguva neitrālu lietderības koeficientu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!