Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers svētdien Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta noslēdzošajā spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli, taču viņa pārstāvētā Belavilas "Senators" ar rezultātu 2:4 zaudēja Ročestras "Americans" un neiekļuva izslēgšanas spēlēs.

Otrajā periodā Balcers ar rezultatīvu piespēli palīdzēja "Senators" komandas spēlētājam Džekam Rodvaldam izlīdzināt spēles rezultātu, panākot 2:2. Šo AHL sezonu latvietis noslēdza ar 17 vārtiem un 14 rezultatīvām piespēlēm 43 spēlēs.

Aizvadītajā mačā Balcers ar metieniem pa vārtiem vai soda minūtēm neizcēlās, un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Citā mačā vārtsarga Matīsa Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" ar 5:1 sagrāva Toronto "Marlies", kurā spēlē aizsargs Kristians Rubīns.

Kivlenieks šajā mačā palika komandas rezervē, bet Rubīns izdarīja vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

AHL izslēgšanas spēlēs jeb Kaldera kausā no latviešu pārstāvētajām komandām iekļuva "Marlies" un "Monsters", savukārt "Senators" pietrūka divu punktu izslēgšanas spēļu sasniegšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!