Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien Rūdolfs Balcers un Sanhosē "Sharks" piedzīvoja septīto zaudējumu pēc kārtas, ar rezultātu 2:5 izbraukumā piekāpjoties Lasvegasas "Golden Knights".

Balcers šajā mačā laukumā pavadīja 14:47 minūtes, no kurām 1:30 nospēlēja vairākumā. Viņš šajā laikā pielietoja sešus spēka paņēmienus, taču metienus pa vārtiem neizdarīja. Spēli latvietis noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Balcers šo maču aizvadīja otrajā virknējumā kopā ar Tomašu Hertlu un jauno NHL rekordistu aizvadīto spēļu ziņā Patriku Marlo.

Timo Meiers mača trešajā minūtē izvirzīja vadībā "Sharks", bet tad Džonotans Maršeso rezultātu izlīdzināja septītajā minūtē. Otrā perioda vidū Sanhosē uz nepilnām divām minūtēm atguva vadību pēc Hertla metiena, tomēr Marks Stouns ātri rezultātu izlīdzināja. Mača turpinājumā "Golden Knights" guva trīs vārtus pēc kārtas, precīzi metot Aleksam Tuham, Maršeso un Matiasam Janmarkam.

"Sharks" ar 41 punktu 46 spēlēs ierindojas sestajā vietā Rietumu divīzijā. Savukārt "Golden Knights" šajā mačā kā pirmā nodrošināja vietu NHL izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!