Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) debitants Rūdolfs Balcers, kurš šosezon aizvadījis 29 spēles Otavas "Senators" sastāvā, intervijā kluba mājaslapai izteicis optimismu par uzbrucēju virknējumu, kurā latvietis spēlē kopā ar kanādieti Krisu Tīrniju un zviedru Magnusu Pājarvi.

Latvietis intervijas veikšanas brīdī bija pēdējo četru spēļu laikā sakrājis trīs rezultatīvas piespēles, kas bija uzbrucēja labākais veikums kopš februāra vidū divās spēlēs diviem gūtajiem vārtiem. Intervijai vēl sekoja ceturtdien piedzīvotais zaudējums ar rezultātu 1:5 pret Kalgari "Flames" vienību.

"Ne vienmēr pēdējo spēļu laikā esmu spējis sniegt komandai kādu devumu. Bet domāju, ka mans sniegums uzlabojies kopš sāku spēlēt vienā virknējumā ar Krisu Tīrniju un Magnusu Pajārvi. Mēs joprojām neizmantojam visas mūsu iespējas, bet pārlieku par to nepārdzīvojam," teica Balcers, kuram 8. aprīlī būs 22. dzimšanas diena

Pirmgadnieks tic, ka tieši trio dotā iespēja spēlēt kopā sākusi nest rezultātus. Piecu spēļu laikā hokejisti kopā bija savākuši desmit punktus.

“Mēs pastāvīgi runājam uz soliņa un domāju, ka sākam just, kur katrs atrodas uz ledus. Bijis ļoti jautri ar viņiem spēlēt kopā. Uzskatu, ka mūsu spēles manieres labi sader kopā," par virknējumu izteicās hokejists.

"Senators" komandai, kas ieņem pēdējo vietu NHL turnīra tabulā, šosezon vēl atlikušas astoņas spēlēs. Otavas kluba spēlētājiem pēdējais mačs paredzēts 7. aprīlī, kad vienība uzņems Kolumbusas "Blue Jackets".

"Mēs spējam būt konkurētspējīgi katru vakaru, ja cīnāmies un spēlējām kopā kā komanda. Sezonā palikušas aptuveni trīs nedēļas, un mēs vēlamies cilvēkiem parādīt, ka varam būt laba komanda, kas spēj izcīnīt uzvaras," noslēgumā izteicās Balcers.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!