Foto: Syracuse Crunch

Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers svētdien guva vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačā, taču neglāba Sirakjūsas "Crunch" komandu no zaudējuma.

"Crunch" viesos ar 4:5 (1:2, 3:2, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā zaudēja Jūtikas "Comets" komandai.

Balcers vārtus guva otrā perioda otrajā minūtē, kad pēc ieslidošanas uzbrukumā zonā izdarīja metienu un raidīja ripu mērķī, panākdams 2:2. Pēcspēles metienu sērijā Balcers savu raidījumu nerealizēja.

Latvijas hokejists šajā mačā četrreiz meta pa vārtiem un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1. Šajā sezonā viņam 30 AHL spēlēs ir septiņi gūti vārti, septiņas rezultatīvas piespēles un negatīva lietderība -4.

Citā mačā vārtsargs Gustavs Dāvis Grigals palika rezervē, kamēr Milvoki "Admirals" viesos ar 2:5 (0:0, 1:1, 1:4) zaudēja Čikāgas "Wolves". Jaroslavs Askarovs viesu vārtos tika galā ar 32 no 36 metieniem.

"Admirals" ieņem otro vietu Centrālajā divīzijā un nodrošinājusi vietu Kaldera kausa izcīņā, uz ko pretendē arī Ziemeļu divīzijas vicelīdere "Crunch".

Šajā sezonā visas komandas AHL regulārajā čempionātā aizvada 72 mačus un visām līdz turnīra beigām palicis mazāk par septiņām spēlēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!