Foto: AP/Scanpix/LETA

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ nepiedalīsies trešdien paredzētajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē, ziņo medija "San Jose Hockey Now" žurnālists Šengs Pengs.

"Sharks" komanda trešdien viesos cīnīsies ar Vegasas "Golden Knights" hokejistiem. Mačā gan nepiedalīsies Balcers, kurš guvis kādu savainojumu, kas pagaidām raksturots vien kā ķermeņa augšdaļas trauma.

Uzbrucējs pēc divu maču izlaišanas pirmdien atgriezās laukumā un uz ledus pavadīja nepilnas 14 minūtes, kamēr "Sharks" ar rezultātu 1:2 atzina "Golden Knights" pārākumu. Arī par pagājušo liepājnieka savainojumu plašāka informācija netika izpausta.

"Sharks" pirmajās maiņās vietu izcīnījušais hokejists šosezon 14 spēlēs guvis divus vārtus un piecreiz rezultatīvi piespēlējis, iekrājot negatīvu lietderību -3.

Sanhosē komanda 26 spēlēs guvusi 25 punktus un ir septītā starp astoņām Rietumu divīzijas komandām, kamēr "Golden Knights" ar 39 punktiem 26 cīņās ir šīs grupas līdere. Pēc šī mača "Sharks" komandai būs četru mājas spēļu sērija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!