Amerikas hokeja līgā (AHL) turpina izcelties Sanhosē "Barracuda" uzbrucējs Rūdolfs Balcers, kurš ceturtdien tika pie rezultativitātes punkta piektajā spēlē pēc kārtas.

Balcers ceturtdien izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, bet "Barracuda" ar 4:3 pieveica Beikersfīldas "Condors". Sanhosē komandai šī bija piektā uzvara pēc kārtas.

Latviešu uzbrucējs palīdzēja "Barracuda" izvirzīties vadībā ar 2:1. Visā spēlē viņam trīs metieni pa pretinieku vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients "+1".

Balcers šajā sezonā piedalījies 66 spēlēs, guvis 23 vārtus un izdarījis 25 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis 12 soda minūtes.

Vēl ceturtdien AHL spēlē vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētais klubs Klīvlendas "Monsters" ar 0:4 piekāpās Manitobas "Moose". Latvijas vārtu vīrs šoreiz palika rezervē.

AHL regulārā sezona noslēgsies 15. aprīlī. Vietu izslēgšanas turnīrā ir garantējusi Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", bet Balcera "Barracuda", vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā vienība Bridžportas "Sound Tigers", Kivlenieka "Monsters" un aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears" nepiedalīsies izslēgšanas turnīrā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!