Foto: Publicitātes attēli

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē, ar 1+1 atzīmēdamies trešajā mačā pēc kārtas.

Tikmēr Balcera pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" savā laukumā ar rezultātu 4:8 (2:2, 0:3, 2:3) kapitulēja Beikersfīldas "Condors" komandai.

Balcers jau spēles 33.sekundē guva vārtus, bet ar rezultatīvu piespēli viņš atzīmējās pirmā perioda pēdējā minūtē, kad komandas biedram palīdzēja panākt 2:1.

Viņš šajā mačā divas reizes meta pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -3.

Balcers šosezon 54 spēlēs guvis 17 vārtus un veicis 23 rezultatīvas piespēles, būdams savas komandas rezultatīvākais spēlētājs, bet starp līgas debitantiem ieņemot astoto vietu.

Savukārt vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" komanda viesos ar 6:5 (3:2, 1:0, 1:3, 1:0) pārspēja Teksas "Stars".

Kivlenieks šajā duelī atvairīja 36 no 41 pretinieku mestās ripas. Latviešu vārtsargs šosezon 35 spēlēs vidēji ielaidis 3,17 ripas un atvairījis 89,0% metienu.

Tikmēr vārtsargs Kristers Gudļevskis nespēja glābt Bridžportas "Sound Tigers" no zaudējuma 2:3 (0:0, 2:1, 0:2) Hēršijas "Bears" vienībai, kas ceturtdien uz AHL izsauca latviešu aizsargu Kristoferu Binduli.

Gudļevskis šajā spēlē atvairīja 23 no 26 metieniem. Viņš šosezon 31 spēlē vidēji ielaidis 2,71 ripu un atvairījis 89,7% metienu.

Savukārt Bindulis piektdien laukumā nedevās.

AHL kopvērtējumā uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" ar 78 punktiem 60 spēlēs ieņem otro vietu Atlantijas divīzijā, kur Bridžportas "Sound Tigers" ar 70 punktiem 63 mačos ir piektā. Savukārt pēdējo vietu astoņu komandu konkurencē šajā divīzijā ar 61 punktu 64 cīņās ieņem "Bears" vienība.

Vēl Centrālajā divīzijā Klīvlendas "Monsters" ar 50 punktiem 61 cīņā ieņem pēdējo, septīto, pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijā Sanhosē "Barracuda" ar 58 punktiem 55 mačos ir septītā starp astoņām vienībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!