Amerikas hokeja līgā (AHL) rezultatīvo spēļu sēriju trešdien, 27. novembrī, turpināja Latvijas izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers, palīdzot Belevilles "Senators" tikt pie uzvaras.

Balcers mačā izdarīja divas rezultatīvas piespēles, bet "Senators" ar 5:3 pieveica "Laval Rocket" vienību. Ba;cers mačā izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija "+2". "Laval Rocket" rindās cits Latvijas hokeja uzbrucējs Ņikita Jevpalovs izdarīja vienu metienu pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, bet viņa lietderības koeficients bija "+1".

NHL klubs Otavas "Senators" Balceru pēc traumas sadziedēšanas nosūtīja uz AHL, lai latviešu uzbrucējs iegūtu spēļu praksi. Viņš spoži parāda, ka varētu jau tuvākajā laikā atgriezties NHL, jo sešos mačos guvis četrus vārtus, izdarījis piecas rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderības koeficients šajās cīņās bijis "+5".

Citā mačā 34 preitnieku metienus atvairīja Matīss Kivlenieks, bet Klīvlendas "Monsters" ar 2:5 zaudēja Šarlotas "Checkers".

Vēl vienā mačā laukumā pamatpieciniekā devās Rodrigo Ābols, bet viņa pārstāvētā vienība Springfīldas "Thunderbirds" ar 2:3 zaudēja Bridžportas "Sound Tigers". Latviešu uzbrucējs izdarīja trīs metienus pa vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!