Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārajā čempionātā teicamu sniegumu turpina demonstrēta Rūdolfs Balcers, kurš trešdien Belevilas "Senators" kārtējā spēlē izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm.

Balcers ar rezultatīvām piespēlēm izcēlās visos savas komandas golos, bet "Senators" pagarinājumā ar 3:2 pieveica Ročestras "Americans". "Senators" pēdējā periodā atspēlējās no 0:2, bet uzvaru panāca pagarinājuma otrajā minūtē.

Latvijas izlases uzbrucējs mačā izdarīja divus metienus pa vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija labākais komandā - "+3".

Šajā sezonā Balcers, kuram ir līgums ar NHL klubu Otavas "Senators", AHL čempionātā 31 spēlē izcēlies ar 14 gūtiem vārtiem un 21 rezultatīvu piespēli.

Savukārt zaudējumus AHL mačos piedzīvoja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā vienība Lavālas "Rocket" un Kristiāna Rubīna komanda Toronto "Marlies". "Rocket" ar 4:5 pēcspēles metienu sērijā atzina Manitobas "Moose" pārsvaru, bet "Marlies" ar 3:5 piekāpās Binhemptonas "Devils".

Abi Latvijas hokejisti šoreiz laukumā nedevās.

"Senators" komanda ar 73 punktiem ir AHL Austrumu konferences līdere, "Marlies" ieņem desmito vietu austrumos, tikai par punktu atpaliekot no "play off" zonas, bet "Rocket" šajā konferencē ir 13. vietā. Tiesa, Jevpalova komandai līdz kārotajam astotniekam arī ir vien četri punkti. Austrumu konferencē astoto vietu ieņem Rodrigo Ābola pārstāvētā vienība Springfīldas "Thunderbird".

AHL regulārā sezona noslēgsies vien aprīļa vidū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!