Foto: AP/Scanpix
Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien Oskara Bārtuļa pārstāvētā vienība Filadelfijas "Flyers" pēc neveiksmīga cīņas sākuma atspēlējās no 0:2 un viesos ar 5:2 (1:2, 1:0, 3:0) pieveica Bufalo "Sabres".

Bārtulis laukumā bija 13:57 minūtes, reizi pielietoja spēka paņēmienu, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

Pirmā perioda pirmajās desmit minūtēs Pols Goštads un Kodijs Makormiks panāca 2:0 mājinieku labā, taču ar to "Sabres" prieki beidzās. Līdz perioda beigām Skots Hartnels vairākumā vienus vārtus atguva, bet otrajā periodā Denijs Brīrs jau izlīdzināja rezultātu. Uzvaru "Flyers" nodrošināja pēdējā trešdaļā, kad vārtus guva Ville Leino, Maiks Ričardss un Skots Hartnels (tukšos vārtos).

Tikmēr pie uzvaras bez savainotā Kārļa Skrastiņa tika arī Dalasas "Stars", kas savā laukumā ar 3:2 (1:0, 1:0, 1:2) pieveica Edmontonas "Oilers".

Skrastiņš izlaida jau trešo spēli pēc kārtas, bet, visticamāk, ierindā atgriezīsies pirms nākamā "Stars" mača sestdien pret Atlantas "Thrashers". Kā ziņo Ziemeļamerikas masu mediji, latviešu aizsargs otrdien pilnvērtīgi piedalījies "Stars" treniņā, taču treneri vēl nolēmuši nesūtīt latvieti laukumā NHL spēlē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!