Foto: EPA/LETA
Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubam Filadelfijas "Flyers", kurā spēlē latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, varētu pievienoties Ņūdžersijas "Devils" kapteinis Džeimijs Langenbruners.

Ceturtdien "Devils" ar 2:4 zaudēja tieši "Flyers" komandai, bet Langenbruners mačā nepiedalījās. Kā vēsta NHL mājaslapa internetā, Langenbruners savā mājā gaidot zvanu no "Devils" ģenerālmenedžera Lū Lamoreljo par savu nākotni.

Langenbruners kopš 2005.gada decembra ir "Devils" kapteinis un šajā komandā spēlē kopš 2002.gada marta. "Devils" kapteinim pēc šīs sezonas beidzas līgums, kurā ir arī aizliegums viņu aizmainīt uz kādu citu komandu. Visticamāk, abas puses tuvākajā laikā panāks vienošanos par šī punkta laušanu un Langenbruners tiks aizmainīts uz citu komandu.

"Tas, ka šodien nespēlēšu, visticamāk nozīmē to, ka drīzāk ātrāk nekā vēlāk tikšu aizmainīts," teica "Devils' kapteinis pirms spēles.

Langenbruneram jau pagājušajā sezonā esot bijušas nesaskaņas ar Žaku Lemēru, kurš Ziemassvētkos atgriezās "Devils" galvenā trenera amatā.

"Flyers" komandas vadība pēc uzvaras nekomentēja Langenbrunera iespējamo pārcelšanos uz Filadelfiju.

Šajā sezonā 31 spēlē "Devils" kapteinis ir guvis četrus vārtus un izdarījis desmit rezultatīvas piespēles. Kopumā "Devils" rindās viņš aizvadījis 564 spēles, bet NHL karjeras laikā viņam 996 spēlēs ir 232 vārti un 388 rezultatīvas piespēles. 1999.gadā ar Dalasas "Stars" un 2003.gadā ar "Flyers" viņš izcīnīja Stenlija kausu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!