Foto: AFP/Scanpix

Amerikas hokeja līgas (AHL) regulāro čempionātu svētdien ar zaudējumiem noslēdza Latvijas aizsargu Oskara Bārtuļa un Artūra Kuldas pārstāvētās komandas.

Bārtuļa pārstāvētā Adirondakas "Phantoms" ar rezultātu 2:4 (1:0, 0:2, 1:2) savā laukumā atzina Norfolkas "Admirals" pārākumu.

Latvijas aizsargs šajā mačā izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, bet spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficentu.

Tikmēr Kuldas pārstāvētā Sentdžonsas "IceCaps" izbraukumā ar rezultātu 2:4 (0:3, 0:0, 2:1) piekāpās Mančestras "Monarchs" komandai.

Kulta aizvadītajā spēlē divas reizes meta pa pretinieku vārtiem, bet viņa lietderības koeficents arī bija neitrāls.

Aizvadītajā AHL regulārajā čempionātā Kulda 63 spēlēs guva sešus vārtus un izdarīja 14 rezultatīvas piespēles, ierājot arī lietderības koeficentu +18, bet Bārtulis, kuru visu sezonu nomocīja savainojumu, 36 spēles guva vienus vārtus, desmit reizes rezultatīvi piespēlēja un nopelnīja neitrālu lietderības koeficentu.

AHL Regulāro čempionātu "IceCaps" ar 94 punktiem 76 spēlēs noslēdza Austrumu konferences otrajā pozīcijā, bet "Phantoms" ar 78 punktiem tikpat spēlēs palika desmitajā vietā, neiekļūstot izslēgšanas spēlēs.

"IceCaps" pretinieks AHL izslēgšanu spēļu pirmajā kārtā būs Sirakūsas “Crunch” vienība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!