Oskars Bārtulis ir apņēmies noturēties Filadelfijas "Flyers" sastāvā, lai gan sestdien Latvijas aizsargs aizvadīja tikai sezonā ceturto spēli Nacionālajā hokeja līgā (NHL), informēja viņa pārstāvētais klubs.

Pēc "Flyers" uzvaras ar 4:1 pār Ņujorkas "Rangers" Bārtuli uzteica Filadelfijas kluba galvenais treneris Pīters Laviolets, sakot, ka 23 gadus vecais Latvijas aizsargs ir labi pastrādājis. Bārtulis "Flyers" kluba sistēmā darbojās ļoti agresīvi, piebilda treneris. Laviolets nešaubās, ka Bārtulis ir motivēts cīņai par vietu sastāvā.

Pēc ''Flyers'' vadošā aizsarga Krisa Prongera gūtās kājas traumas Bārtulim izbrīvējās vieta sastāvā, un Latvijas hokejistam tā ir iespēja, jo ir grūti spēli pēc spēles netikt laukumā, paskaidroja Laviolets.

Savukārt Bārtulis stāstīja, ka ļoti vēlas spēlēt, bet apzinās pašreizējo situāciju, kurā viņam vieta komandas sastāvā ir tikai kāda cita hokejista traumas dēļ. "Protams, jāpierāda, ka varu spēlēt un ieņemt vietu sastāvā," viņš teica.

Jau ziņots, ka pret "Rangers" Bārtulis spēlēja 13 minūtes un bija laukumā arī "Flyers" vienīgo vārtu zaudējumā, tādēļ viņa lietderības koeficients spēlē bija negatīvs -1.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!