Foto: AFP/Scanpix

Latvijas uzbrucējs Māris Bičevskis otrdien guva vārtus Čehijas hokeja ekstralīgas spēlē un kopā ar "Mlada Boleslav" komandu svinēja uzvaru.

"Mlada Boleslav" savā laukumā ar 4:2 (1:1, 1:1, 2:0) pārspēja Hradeckrālovas "Mountfield".

Bičevskis vārtus guva trešā perioda 13.minūtē, kad panāca 4:2. Viņš šajā mačā uz ledus pavadīja 15 minūtes un 51 sekundi, vienreiz meta pa vārtiem, uzvarēja trīs no sešiem iemetieniem, tika pie četrām soda minūtēm un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tāpat uzvaru svinēja aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Ostravas "Vītkovice Ridera", kas mājās ar 5:3 (2:2, 2:0, 1:1) uzveica Pardubices "Dynamo". Galviņš spēlēja 19 minūtes un 47 sekundes, cīņu pabeidzot ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Otrdien Uvja Jāņa Balinska un Oskara Cibuļska pārstāvētajai Litvīnovas "Verva" bija jātiekas ar Ralfa Freiberga pārstāvēto Tršinecas "Ocelārži", taču mačs tika atcelts.

No latviešu pārstāvētajām komandām visaugstāk turnīra tabulā ir "Ocelārži", kas ar 103 punktiem 49 mačos ir otrā, "Mlada Boleslav" ar 91 punktu 50 dueļos ieņem trešo vietu, "Vītkovice Ridera" ar 71 punktu 49 spēlēs ir desmitā, bet "Verva" ar 66 punktiem 50 cīņās atrodas 11.vietā. Līdz regulārā čempionāta beigām palikušas 2-3 spēles.

Čehijas ekstralīgā šosezon spēlē 14 komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!