Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Bijušais Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) kluba "Rīga" aizsargs Ričards Kondrāts karjeru turpinās Austrijas pēc spēka otrās līgas čempiones "Lustenau" rindās, informē austriešu klubs.

Kā zināms, šajā sezonā "Lustenau" rindās jau spēlēja trīs latviešu hokejisti - vārtsargs Mārtiņš Raitums, uzbrucējs Andris Siksnis un aizsargs Mārtiņš Oskars Freimanis. Tiesa, patlaban komandas trīs vārtsargu vidū vairs nav Raituma.

Zīmīgi, ka trešā vārtsarga vietu patlaban ieņem sieviete - kluba sistēmas spēlētāja Vanesa Bergere.

"Lustenau" regulāro čempionātu ar 20 spēlēs izcīnītiem 45 punktiem noslēdza otrajā vietā, par diviem punktiem atpaliekot no "Bregenzerwald' vienības.

Savukārt izslēgšanas spēlēs "Lustenau" 11 cīņās piedzīvoja tikai vienu zaudējumu un finālsērijā līdz trim uzvarām ar 3-0 pārspēja "VEU Feldkirch" komandu.

Kā vēstīts, maija sākumā kļuva zināms, ka par brīvajiem aģentiem kļuvuši 29 Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" sistēmas spēlētāji, kuru vidū bija arī Kondrāts.

MHL regulārajā čempionātā Kondrāts šajā sezonā 44 cīņās guva deviņus vārtus un izdarīja astoņas rezultatīvas piespēles. Savukārt izslēgšanas spēlēs, kuru pirmajā kārtā "Rīga" ar 0-3 kapitulēja Čerepovecas "Almaz", aizsargam trīs mačos viena rezultatīva piespēle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!