Foto: F64

Latvijas aizsargs Kristofers Bindulis svētdien guva vārtus, bet uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Filips Buncis atdeva pa rezultatīvai piespēli Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) spēlē, kurā latviešu pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine" cieta zaudējumu.

Krēfeldes hokejisti savā laukumā ar rezultātu 2:5 (1:3, 0:1, 1:1) piekāpās Berlīnes "Eisbaren", ciešot zaudējumu arī sezonas astotajā spēlē.

Bindulis vārtus guva četras minūtes pirms pirmā perioda beigām, kad panāca 1:1. Savukārt Karsums un Buncis rezultatīvi asistēja piecas minūtes pirms pamatlaika noslēguma, palīdzot Bretam Olsonam panākt 2:5.

Bindulis šajā duelī uz ledus pavadīja 20 minūtes un 38 sekundes, maču noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Karsums 18 minūtēs un septiņās sekundēs trīsreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, tika pie divām soda minūtēm un pozitīva lietderības koeficienta +1, bet Buncis 22 minūtēs un 34 sekundēs izpildīja vienu raidījumu un spēli pabeidza ar neitrālu lietderību.

"Pinguine" komanda zaudējusi visās astoņās spēlēs un bez punktiem Ziemeļu grupā ieņem pēdējo, septīto, vietu.

Tāpat zaudējumu cieta aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Nirnbergas "Ice Tigers", kas mājās ar 2:3 (0:2, 1:0, 1:1) atzina Manheimas "Adler" pārākumu.

Kulda 19 minūtēs un 37 sekundēs vienreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un cīņu noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

"Ice Tigers" ar septiņiem punktiem astoņās spēlēs ir pēdējā vietā Dienvidu grupā.

DEL regulārajā čempionātā 14 komandas sadalītas divās grupās – Ziemeļu un Dienvidu. Savas grupas ietvaros komandas aizvadīs četras savstarpējās spēles, bet ar otras grupas vienībām būs pa diviem savstarpējiem mačiem. Izslēgšanas turnīrā iekļūs katras grupas četras spēcīgākās komandas.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!