Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Tampabejas "Lightning" vārtsargs Bens Bišops pirmdien aizvadīja treniņu, taču sarunā ar amerikāņu žurnālistiem nekomentēja savu dalību Stenlija kausa izcīņas finālsērijas trešajā spēlē pret Čikāgas "Blackhawks".

Jau vēstīts, ka desmit minūtes pirms sērijas otrās spēles pamatlaika beigām Bišops pameta laukumu, un viņa vietā vārtos stājās jaunais krievu talants Andrejs Vasiļevskis.

Sākotnēja parādījās vairākas mīklainas versijas par vārtsarga veselības stāvokli. Tika pieļauts, ka Bišopam ir neliels ceļgala vai cirkšņa savainojums, vai arī vienkārši vārtsargs ir sasirdzis.

Kā ziņo ASV žurnālisti, Bišops aizvadīja pirmdien paredzēto treniņu un kā pirmais devās malā. Pēc tam vārtsargam bija saruna ar medijiem, kurā viņš nekomentēja to, vai dosies laukumā trešajā finālsērijas mačā.

Kā zināms, "Lightning" sistēmā spēlē arī latviešu vārtsargs Kristers Gudļevskis, kurš pēc Sirakjūsas "Crunch" izstāšanās no Amerikas Hokeja līgas (AHL) izslēgšanas spēlēm ir pievienojies Tampabejas vienībai.

Stenlija kausa finālsērijas pirmajā spēlē "Lightning" ar 1:2 piekāpās "Blackhawks" hokejistiem, bet otrajā cīņā bija pārāki ar 4:3. Līdz ar to, rezultāts sērijā līdz četrām uzvarām ir neizšķirts 1-1.

Trešā finālsērijas cīņa norisināsies pirmdien Čikāgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!