Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otro kārtu sestdien sasniedza arī Čikāgas "Blackhawks" komanda, kas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas sestajā mačā ar 4:3 (3:3, 0:0, 1:0) savā laukumā pieveica Nešvilas "Predators".

Uzvaras vārti tika gūti cīņas 57.minūtē, kad izcēlās Dankans Kīts, "Blackhawks" triumfējot sērijā ar 4-2.

Čikāgas komanda Rietumu konferences pusfinālu sasniegusi trešo gadu pēc kārtas un tajā tiksies ar Minesotas "Wild" vai Sentluisas "Blues". Šajā sērijā pašlaik "Wild" atrodas vadībā ar rezultātu 3-2.

Kā zināms, par vēl vienu Rietumu konferences pusfināla dalībnieci sestdien kļuva Kalgari "Flames" komanda, kas ar 7:4 (1:3, 2:1, 4:0) pieveica Ronalda Ķēniņa pārstāvēto Vankūveras "Canucks" vienību, sērijā triumfējot ar 4-2.

"Flames" Stenlija kausa otro kārtu sasniedza pirmoreiz kopš 2004.gada, bet nākamajā kārtā spēkosies ar Anaheimas "Ducks".

Tikmēr Austrumu konferencē ceturtdaļfināla sērijas turpinās saspringtāk.

Septītais mačs būs nepieciešams duelī starp Ņujorkas "Islanders" un Vašingtonas "Capitals" vienībām, jo sestdien "Islanders" guva panākumu savā laukumā ar 3:1 (1:1, 0:0, 2:0), sērijā panākot izlīdzinājumu 3-3.

Uzvaras vārtus trešās trešdaļas vidū guva krievs Nikolajs Kuļomins.

Savukārt "Detroitas "Red Wings" ar 4:0 (1:0, 1:0, 2:0) izbraukumā "sausā" atstāja Tampabejas "Lightning", sērijā pārņemot vadību ar 3-2.

Šajā mačā "Red Wings" čehu vārtsargs Petrs Mrāzeks atvairīja 28 metienus, aizvadot jau otro "sauso" spēli šīs sezonas Stenlija kausā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!