Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Ar zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) jauno regulāro sezonu trešdien, 12. oktobrī, sāka Elvja Merzļikina pārstāvētā vienība Kolumbusas "Blue Jackets", kas ar 1:4 (0:0, 1:2, 0:2) piekāpās Karolīnas "Hurricanes".

Spēles rītā "Blue Jackets" paziņoja, ka nāksies iztikt bez latviešu vārtu vīra Merzļikina, kurš esot apslimis. Viņa vietā "Blue Jackets" vārtu drošība tika uzticēta Daniilam Tarasovam, kurš atvairīja 39 no 43 metieniem.

"Blue Jackets" pirmie guva vārtus, otrā perioda 11. sekundē precīzi plaukstas metienu izdarot Patrikam Lainem. Pēc piecām minūtēm Sets Džarviss izlīdzināja rezultātu, bet pusotru minūti pirms otrā pārtraukuma Breidijs Skjejs panāca 2:1 jau "Hurricanes" labā.


Trešā perioda vidū nepilnu trīs minūšu laikā vēl izcēlās Martins Nečass un Andrejs Svečņikovs, nodrošinot "Hurricanes" uzvaru ar 4:1.

Naktī uz piektdienu NHL jauno sezonu sāks Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", Bufalo "Sabres" un Zemgus Girgensons, kā arī Floridas "Panthers" ar Rūdolfu Balceru sastāvā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!