Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta jaunajā sezonā otro zaudējumu trīs spēlēs piedzīvoja Teodora Bļugera pārstāvētā vienība Pitsburgas "Penguins", kas ar 1:4 (1:2, 0:2, 0:0) piekāpās Vinipegas "Jets".

Latvijas izlases uzbrucējam šī bija ļoti neveiksmīga spēle, jo viņš laukumā bija trijos no četriem ielaistajiem goliem, nopelnot sliktāko lietderības koeficientu mačā "-3". Bļugers nospēlēja 16:50 minūtes, uzvarēja astoņos no 11 iemetieniem, izdarīja divus metienus pa vārtiem, kā arī trīs reizes pielietoja spēka paņēmienu.

Jau spēles 32. sekundē Sidnijs Krosbijs vadībā izvirzīja "Penguins", bet turpinājums Bļugera vienībai vairs nebija tik sekmīgs. Sestajā minūtē Ville Heinola izlīdzināja rezultātu, bet pirmā perioda vidū Nikolajs Ēlers guva uzvaru nesošos vārtus "Jets" rindās. Otrās trešdaļas 54. sekundē Takers Polmans panāca 3:1, bet ceturtos vārtus uzvarētājiem guva Nīls Paionks.

Lai gan "Penguins" hokejisti pa pretinieku vārtiem izdarīja 38 metienus, tikai Krosbijam izdevās pārspēt "Jets" vārtsargu Konoru Hellebajku. "Penguins" vārtsargs Metas Marejs atvairīja vien 18 no 22 metieniem.

"Penguins" tagad nākamajā mačā piektdien no rīta pēc Latvijas laika uzņems Anaheimas "Ducks", bet pēc tam viesos tiksies ar Minesotas "Wild" un "Jets".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!