Foto: facebook.com/WilkesBarreScrantonPenguins

Latvijas hokejists Teodors Bļugers piektdien guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, taču viņa pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" viesos ar 3:7 (1:2, 1:3, 1:2) cieta sagrāvi pret Hartfordas "Wolf Pack" komandu.

Bļugers pirmajā periodā Tomasam Dipauli palīdzēja panākt izlīdzinājumu 1:1, bet pats vārtus guva otrās trešdaļas vidū, tobrīd samazinot "Penguins" deficītu līdz 2:5.

Latvijas hokejists šajā mačā trīs reizes meta pa vārtiem un cīņu noslēdza ar pozitīvu lietderības rādītāju +1.

Šosezon Bļugers 25 spēlēs ir guvis sešus vārtus un atdevis septiņas rezultatīvas piespēles, nopelnot pozitīvu lietderības rādītāju +3.

Tikmēr citā mačā vārtsargs Kristers Gudļevskis devās laukumā uz maiņu, taču viņa pārstāvētā Bridžportas "Sound Tigers" viesos ar 4:5 (1:2, 3:3, 0:0) zaudēja Springfīldas "Thunderbirds".

Viesi spēli sāka ar Kristoferi Gibsonu vārtos, taču 35. minūtē, kad viņš bija ielaidis piecus vārtus, viņu nomainīja Gudļevskis. Latvietis atlikušajā laikā atvairīja piecus no pieciem metieniem, taču "Sound Tigers" izglābties nespēja, piedzīvojot jau piekto zaudējumu pēc kārtas.

Gudļevskis šosezon 12 spēlēs izcīnījis četras uzvaras, vidēji mačā ielaižot 2,82 ripas, atvairot 89,4% metienu.

Vēl vienā mačā Toronto "Marlies" bez Mārtiņa Dzierkala pieteikumā, viesos ar 3:2 (1:0, 1:2, 1:0) uzvarēja Ročesteras "Americans". Dzierkals pirmdien tika izsaukts uz "Marlies" no Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL), taču šosezon AHL čempionātā laukumā vēl nav devies.

"Marlies" ar 42 punktiem 26 spēlēs ir visas līgas un Ziemeļu divīzijas līdere.

Tikmēr Atlantijas divīzijā trešā ar 32 punktiem 25 mačos ir "Penguins", bet piekto vietu ar 26 punktiem 25 cīņās ieņem "Sound Tigers".

Centrālajā divīzijā vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters" ar 20 punktiem 22 cīņās ieņem piekto pozīciju, savukārt uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" ar 23 punktiem 22 spēlēs ir sestajā pozīcijā Klusā okeāna divīzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!