Foto: facebook.com/WilkesBarreScrantonPenguins

Latvijas hokeja uzbrucējs Teodors Bļugers sestdien Amerikas hokeja līgas (AHL) spēlē guva vārtus un palīdzēja Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" ar rezultātu 3:2 savā laukumā pārspēt Hēršijas "Bears".

Bļugers otrajā periodā izcēlās ar rezultatīvu metienu un izlīdzināja mača rezultātu 1:1. Viņš šajā mačā divreiz meta pa pretinieku vārtiem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficentu +1. Savukārt "Bears" sastāvam nebija pieteikts latviešu aizsargs Kristofers Bindulis.

Bļugers šosezon septiņās spēlēs guvis divus vārtus un izdarījis divas rezultatīvas piespēles.

Vēl no latviešiem AHL spēlēs sestdien laukumā devās Rūdolfs Balcers, kura pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" ar 1:3 zaudēja Sanantonio "Rampage". Latvietis šajā mačā divreiz meta pa vārtiem, nopelnīja divu minūšu noraidījumu un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficentu.

Savukārt vārtsargs Kristers Gudļevskis palika rezervē, bet viņa Bridžportas "Sound Tigers ar 5:1 uzvarēja Hartfordas "Wolf Pack". Tāpat rezervē palika vēl viens latviešu vārtsargs Matīss Kivlenieks, bet viņa Klīvlendas "Monstrers" ar 7:4 uzvarēja Ontario "Reign".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!