Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien Teodors Bļugers izcēlās ar diviem spēka paņēmieniem, bet viņa pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" ar rezultātu 0:2 zaudēja Ņujorkas "Islanders".

Bļugers šajā mačā laukumā pavadīja 14:55 minūtes, no kurām 3:46 minūtes nospēlēja mazākumā. Viņš izpildīja divus spēka paņēmienus un uzvarēja 30% iemetienu, bet pretinieku vārtus tā arī neapdraudēja.

"Islanders" labā vārtus guva Olivers Valstroms un Žans Gabriels Pažo. Savukārt Ņujorkas kluba vārtsargs Iļja Sorokins atvairīja visus 20 pretinieku komandas metienus. Savukārt Pitsburgas vārtsargs Keisijs Desmits tika galā ar 28 no 30 metieniem.

Citā mačā Kolumbusas "Blue Jackets" ar rezultātu 1:3 piekāpās Nešvilas "Predators".

Vārtsargs Elvis Merzļikins šobrīd ārstē savainojumu, bet Matīss Kivlenieks nosūtīts uz "Blue Jackets" fārmklubu. Kolumbusas komandas vārtus sargāja Jonass Korpisalo, kurš atvairīja 26 no 29 metieniem.

"Blue Jackets" labā vārtus guva Kevins Stenlunds, kurš precīzs bija spēles ceturtajā minūtē. "Predators" katrā periodā guva pa vieniem vārtiem, precīzi metot Nikam Kazinsam, Ēli Tolvanenam un Ērikam Haulam.

Savukārt Bufalo "Sabres", kurai savainojuma dēļ palīdzēt nevarēs Zemgus Girgensons, ar 0:3 zaudēja Filadelfijas "Flyers".

"Penguins" Austrumu divīzijā ar 23 punktiem 20 spēlēs ierindojas piektajā vietā, bet "Sabres" ar 15 punktiem 19 spēles atrodas, pēdējā, astotajā vietā šajā divīzijā. "Blue Jackets" ar 21 punktu 23 spēlēs ieņem piekto vietu Centrālajā divīzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!