Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Smagu zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē svētdien, 14. novembrī, piedzīvoja Teodora Bļugera pārstāvētā vienība Pitsburgas "Penguins", kas ar 1:6 (1:2, 0:2, 0:2) piekāpās Vašingtonas "Capitals".

Lai gan "Penguins" piedzīvoja pamatīgu zaudējumu, Bļugeram izdevās spēli noslēgt ar neitrālu lietderības koeficientu. Latvijas hokejists laukumā bija 14:24 minūtes, no tām 2:09 spēlēja mazākumā, izdarīja vienu spēka paņēmienu un uzvarēja sešos no 12 iemetieniem.

Spēles piektajā minūtē mazākumā "Capitals" vadībā izvirzīja Martins Fehervarijs, pēc desmit minūtēm Gārnets Hetevejs panāca 2:0, bet pirmā perioda izskaņā Džeks Gencels vienus vārtus atguva. Otrā perioda izskaņā Daniels Sprongs un Konors Šīrijs palielināja ASV galvaspilsētas kluba pārsvaru līdz 4:1, bet pēdējā trešdaļā "Capitals" rindās vēl izcēlās Jevgeņijs Kuzņecovs un Toms Vilsons.

"Penguins" sezonas 14 spēlēs tikusi pie 14 punktiem, kas komandai ļauj ieņemt vien priekšpēdējo vietu "Metropolitan" divīzijā un 13. vietu 16 vienību konkurencē Austrumu konferencē. Otrdien Bļugers un "Penguins" savās mājās uzņems Zemgu Girgensonu un Bufalo "Sabres".

Standings provided by SofaScore LiveScore


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!