Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Bostonas "Bruins", kuru pārstāv latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, Stenlija kausa finālsērijā demonstrē savu labāko sniegumu šajā sezonā, uzskata vienības galvenais treneris Klods Žiljēns.

Atgādinām, ka pirmdien "Bruins" komanda Stenlija kausa izcīņas trešajā mačā ar rezultātu 2:0 uzvarēja Čikāgas "Blackhawks", sērijā izvirzoties vadībā ar 2-1.

"Šobrīd "Bruins" demonstrē savu labāko hokeju sezonā," Ziemeļamerikas medijos citēts treneris. "Tikai ar tādu spēli ir iespējams izcīnīt uzvaru Stenlija kausā. Tāpat mums ir arī nepilnības, pie kurām jāstrādā. Tāpēc varu teikt, ka ar katru spēli paliekam labāki."

Tikmēr Bostonas komandas vārtsargs Tūka Rasks, kurš aizvadītajās divās spēlēs "Bruins" vārtos demonstrējis teicamu sniegumu, uzsvēra uzbrucēja Patrīsa Beržerona nozīmi.

"Beržerons ir ļoti pacietīgs spēlētājs. Viņš visu dara savlaicīgi. Ja vajag, tad viņš izdara metienu, ja vajag – viņš bloķē ripas lidojumu," komandas biedru slavēja vārtsargs.

Kā zināms, aizvadītajās trīs fināla spēlēs laukumā devies arī Daugaviņš. Stenlija kausa fināla ceturtā spēle arī notiks Bostonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!