Foto: F64

Zaudējumu Čehijas augstākās hokeja līgas regulārā čempionāta mačā piektdien piedzīvoja latviešu uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvētā "Zlin" komanda, kas izbraukumā ar 1:3 (0:1, 1:1, 0:1) piekāpās "Mlada Boleslav" vienībai.

Bukarts šajā mačā ar rezultativitāti neizcēlās.

Latvietis šoreiz nospēlēja 18 minūtes un 18 sekundes, veicot divus metienu pa pretinieku vārtiem, kā arī pa reizei atzīmējoties ar spēka paņēmienu un bloķētu sāncenšu raidījumu.

Spēli Bukarts noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Bukarts šosezon piedalījies 28 Čehijas čempionāta spēlēs un izcēlies ar 16 gūtiem vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm. Viņš šajā čempionātā ir nominēts labākā janvāra mēneša hokejista godam, bet pirms tam viņš tika nosaukts par labāko spēlētāju decembrī.

Tikmēr pamatīgu neveiksmi piedzīvojusi latviešu aizsarga Jēkaba Rēdliha pārstāvētā Karlovi Vari "Energie" vienība, kas izbraukumā ar 1:6 (0:3, 0:2, 1:1) piekāpās Prāgas "Sparta" hokejistiem.

Rēdlihs šim mačam bija pieteikts, bet laukumā nedevās.

Čempionāta kopvērtējumā "Zlin" 43 spēlēs iekrājusi 61 punktu, kas tai dod astoto pozīciju, bet "Energie" ar 42 punktiem 43 spēlēs atrodas pēdējā 14., vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!