Latvijas vadošajam motokrosa braucējam Paulam Jonasam šī ir ieskriešanās sezona prestižajā MXGP klasē, un augstus rezultātus no viņa vēl nevajadzētu prasīt, televīzijas kanāla "360TV" raidījumā "Hattrick ar Puči" trešdien stāstīja sportista menedžeris un Latvijas motokrosa leģenda Kristers Serģis.

Jau vēstīts, ka pasaules čempionāta pirmajā posmā Argentīnā "Rockstar Energy Husqvarna" komandas braucējs Jonass pirmajā braucienā bija devītais, bet otrajā finišēja 12. pozīcijā, kas summā viņam deva 21 punktu un desmito vietu.

"Šī viņam ir tāda kā ieskriešanās sezona, un to saprot arī komandas menedžeris. Normālos apstākļos viņam sacensību režīmā būtu jāsāk braukt maijā. Devītā un 12. vieta ir perfekti rezultāti, zinot visus blakus apstākļus. Viņš esot atklājis daudzus knifus, ko treniņos nevar apgūt. Rezultāts šobrīd nav primārais," teica Serģis.

Pagājušo sezonu MX2 klasē Jonass noslēdza ar gūtu ceļgala savainojumu, un pirms sezonas viņš vēl nebija pārliecināts, vai piedalīsies Argentīnas posmā.

Pilns raidījums "Hattrick ar Puči" būs skatāms trešdien plkst. kanālā 360TV un lietotnē "Shortcut".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!