Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" latviešu uzbrucējs Ronalds Ķēniņš pārsteidzis savu komandas biedru Janiku Hansenu ar savu labo fizisko sagatavotību.

Jau ziņots, ka Ķēniņš ļoti veiksmīgi iekļāvies "Canucks" sastāvā, septiņās spēlēs gūstot trīs vārtus un izdarot vienu rezultatīvu piespēli.

"Viņa labā fiziskā sagatavotība ļoti izceļas. To parasti nevar redzēt maza auguma eiropiešu hokejistu spēlē. Parasti viņi demonstrē labu individuālo meistarību," intervijā portālam "vancouversun.com" sacīja Hansens. "Ķēniņam ir labs metiens, bet, manuprāt, viņš visvairāk izceļas ar savu spēka spēli un veiksmīgi pielietotajiem spēka paņēmieniem."

Pats Ķēniņs atkārtoti uzsvēris, ka viņam katra nomaiņa jāspēlē ar pilnu atdevi. "Visi grib spēlēt NHL, un man ir tāda iespēja. Es laukumā daru vienkāršās lietas – dodos uz vārtiem un situ pretiniekiem."

"Šī ir labākā līga pasaulē. Ja pieļauj kļūdu un pazaudē ripu, tas var maksāt ar zaudētiem vārtiem. Ir jāstrādā katrā maiņā. Nevar spēles laikā izdomāt, ka vienu nomaiņu var spēlēt ar mazāku atdevi," turpināja latvietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!