Foto: AFP/Scanpix
Krievu vārtsargs Semjons Varlamovs ir saņēmis līguma piedāvājumu no Vašingtonas "Capitals" komandas, taču pagaidām nesteidz to parakstīt, jo neesot īsti apmierināts ar savu lomu šajā Nacionālās Hokeja līgas (NHL) klubā, ziņo krievu mediji.

"Vašingtonas "Capitals" ir izrādījuši interesi par līguma parakstīšanu uz nākamo, gadu, taču es neesmu gluži apmierināts ar piedāvājumu, kas pēdējo mēnešu laikā izskanējis no "Capitals"," intervijā "Sport Ekspress" saka vārtsargs. "Tāpēc līgums pagaidām nav parakstīts, bet iespēja, ka es palieku NHL, ir ļoti augsta. Ļoti gribētu parakstīt līgumu Amerikā, pat par mazāku naudu, ko man piedāvā Krievijā."

Jau ziņots, ka Semjonam Varlamovam iepriekšējā sezona nebija no veiksmīgajām, un viņu vārtsargu konkurencē apsteidza jaunais čehs Mihals Noivrts. "Es neuzskatu, ka esmu izteikts otrais numurs Vašingtonā," saka Varlamovs. "Jā, šogad nespēlēju "play-off", taču tas bija tāpēc, ka izlaidu trīs nedēļas pirms regulārā čempionāta beigām, bet pēc tam paguvu aizvadīt tikai dažas spēles. Tas ir pilnīgi likumsakarīgi, ka treneri negribēja uzticēt man vietu vārtos."

Varlamovs esot saņēmis arī vairākus piedāvājumus no Kontinentālās hokeja līgas (KHL), taču nenosauca konkrētus klubus. "Jā, no KHL klubiem ir interese. [Dzimtais] "Lokomotiv" gan nav aicinājuši," saka vārtsargs.

Jau ziņojām, ka jūnijā Vašingtonas "Capitals" apstiprināja, ka pārtrauc darba attiecības ar vārtsargu treneri Artūru Irbi, kurš strādāja lielākoties tieši ar Varlamovu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!